1415 okunma

-Büyükataman’dan Meral Akşener’e Sert İfadeler

5 Ağustos 2019 14:49
0

BEĞENDİM

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İP Genel Başkanı Akşener’in Ülkücüleri hedef alan sözlerine yönelik basın açıklaması yaptı.
Büyükataman, Yaptığı açıklamada, Meral Akşener’in açıklamalarına ve Ülkü Ocaklarına karşı sarf ettiği sözlere sert tepki göstererek, “Hanımefendi; CHP ve HDP ile birleşip Ülkü Ocaklarına saldıracağına, kendisine yaranmak adına “ağzını ıslatan” parti mensuplarını susturmalıdır.” Dedi.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Tarla tarla gezerek ektiği fitne tohumlarının hasadını CHP-HDP tezgahında satıp elde ettiklerini yurt dışındaki ağababalarına teslim eden İP’in başındaki yetkisiz görevli, güya demokrasi diyerek çıktığı yolda istişare yapmak yeri ne dayatmayı yöntem olarak belirleyen partisinin diktatörü Akşener; dışı çirkin, içi boş sözlerine hafta sonu düzenledikleri ve tarladan CHP salonlarına terfi ettikleri kongrelerinde de devam etmiştir.
Benzer zamanlarda Kılıçdaroğlu ile hanımefendinin Ülkücülük/Milliyetçilik tarifleri, körlerin fili tarif etmesine benzemektedir. Ülkücülüğün bir fikir sistemi, Türk Milliyetçiliğinin bir şuur meselesi olduğunun idrakinde olmayan bu zevatları ancak seviyeleri kendisi gibi başlangıç düzeyinin de altında olanlar alkışlamaktadır. Gerçek Türk Milliyetçileri, hele Ülkücüler bu zavallılara acımakta, bunların ağızlarından Türk Milliyetçiliği ve Ülkücülük kavramlarını duydukça bunlara nefreti artmaktadır.
Milliyetçiliği; HDP ile bir olup CHP’ye belediye kazandırmak, HDP’yi Kürt siyasi hareketinin temsilcisi ilan edip Kandil’e siyaset yolunu açmak zannedenlerin kastettiği Türk Milliyetçiliği değil olsa olsa dostlarının savunduğu etnik bölücülüktür. Çünkü Türk Milliyetçileri birleştirici, bütünleştirici ve “Adımız bir, anımız bir, acımız bir. Biz büyük bir aileyiz. Kuzeyden güneye, doğudan batıya; tek bilek, tek yüreğiz. Biz Türkiye’yiz.” diyen kutlu bir davanın temsilcileridir.
Türk milliyetçiliği ülküsü, Türk milleti kimliğinde birleşerek millet olgusuna birlikte vücut veren tüm vatandaşlarımızı bir bütün olarak kucaklamaktadır. Türk milliyetçiliği etnik, ırkçı, ayrımcı ve bölücü tahriklere ve tuzaklara karşı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin koruyucu kalkanıdır.
Milli kimliğimizin ve birliğimizin temeli ve birleştirici tutkalı olan bu milliyetçilik anlayışı, Türkiye’nin mayasıdır. Türk milliyetçiliği, ırkçılık, etnik nefret ve düşmanlık üreten ve bunlardan beslenen değil, tam tersine bu insanlık dışı duyguları mahkûm eden millî şuurun adıdır.
Millî birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzurun vazgeçilmez önemini çok iyi bilen Türk Milliyetçileri, bunları yıkmak isteyenlerle amansız mücadeleyi, fikir planında, demokratik ve meşru zeminlerde yapmaktadır.
Türk milliyetçiliği; vatanına ve milletine, bunların temsil ve ifade ettiği tüm değerler manzumesine karşılıksız bir aşkla, derin bir sevgi ve imanla bağlanmaktır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket bu ortak paydada buluşan tüm milliyetçilerle Türkiye’nin geleceğini kurtaracak, emaneti yüceltecektir.
Kimin kalbi Türkiye için çarpıyorsa, Türk milleti mensubiyetiyle kim iftihar ediyorsa bizim bağrımız da, kollarımız da, kapımız da her daim açıktır.
Bir siyaset kazası olan İP’in ucundaki hanımefendi, haydut arıyorsa dönüp partisine bakmalıdır. HDP ve İP yine ortak paydada buluşmuştur. Bu seferki paydaşlıkları MHP ve Ülkü Ocakları düşmanlığıdır. Ülkü Ocaklılara “haydut” diyen izansız, dün “Oğlum ocağın Atsız kolundan.” diye saçmalıyordu. Bakarsınız yarın “Oğlum, HDP’nin filanca kolundan.” diyebilir. DYP Genel Başkan Yardımcısı iken çocukların yaptığı bozkurt işaretinden rahatsız olan biriydi. AK Parti’ye geçtiğinde “Ülkücü değilim, demokratım.” demişti. MHP’deyken “Ülkücüler MHP’de olur.” diyordu. Şimdi, koltuk için kırk takla atanın da siyaseti bir dönme dolap zannedenin de kim olduğu daha net ortadadır.
Hanımefendi; CHP ve HDP ile birleşip Ülkü Ocaklarına saldıracağına, kendisine yaranmak adına “ağzını ıslatan” parti mensuplarını susturmalıdır.
Ülkü Ocakları’ndan haydut çıkmaz. Ülkü Ocakları ne yaptığını bilen, ne söylediğini bilen, nereye ulaşmak istediğinin bilincinde olan muazzam bir fikir ekolü, köklü bir eğitim yuvasıdır. Ülkü Ocakları; Bilge Liderimiz başta olmak üzere, hepimizin yetiştiği kutsal mekânlardır. Ülkü Ocaklarından yetiştiğini iddia edip o salonda Ülkü Ocaklarına çemkirene, haydut diyene ses çıkarmayan da o talihsiz sözü söyleyen kadar alçaktır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

PUAN DURUMU

O G P
  1. Fenerbahçe

    32 +57 85
  2. Galatasaray

    31 +49 84
  3. Trabzonspor

    32 +12 52
  4. Beşiktaş

    32 +4 48
  5. Ç. Rizespor

    32 -4 48
  6. Genişlet
  7. Başakşehir

    32 +4 46
  8. Kasımpaşa

    32 -2 46
  9. Sivasspor

    32 -5 44
  10. Alanyaspor

    31 -1 42
  11. Antalyaspor

    32 -1 42
  12. Adana Demir

    32 +5 40
  13. Samsunspor

    32 -6 38
  14. MKE Ankaragücü

    32 -1 37
  15. Kayserispor

    32 -9 37
  16. Konyaspor

    32 -11 36
  17. Hatayspor

    32 -8 33
  18. Gaziantep FK

    32 -15 31
  19. Karagümrük

    32 -6 30
  20. Pendikspor

    32 -28 30
  21. İstanbulspor

    32 -34 16
PUAN DURUMU

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.