Konya’da Sahipsiz Köpeklerin Hayat Mücadelesi
1692 okunma

Konya’da Sahipsiz Köpeklerin Hayat Mücadelesi

20 Ocak 2019 07:56
Konya’da Sahipsiz Köpeklerin Hayat Mücadelesi
0

BEĞENDİM

Konya’da, zorlu kış şartlarında çöplükte yiyecek bulmaya çalışan sahipsiz onlarca köpeğin hayat mücadelesi görüntülendi.
Ereğli ilçesine yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunan çöplük çevresinde yaşayan köpekler, hayvancılıkla uğraşan insanların getirdikleri atıklarla beslenmeye çalışıyor. Köpeklerin, çoğu deri ve kemikten ibaret hayvan leşlerini, açlık sebebiyle sıyırmaya çalışmaları dikkati çekiyor.
Çöplükte yiyeceğin bol olduğu mekanları güçlü köpeklerin zapt ettikleri görülürken, zayıf köpekler ise yiyecek bulmakta zorluk yaşıyor.
Çetin kışın şartlarında tilki, kartal, şahin, karga, saksağan ve kerkenez gibi yabani hayvanlar da çöplükten yararlanmaya çalışıyor.(YENİMERAM)


En az 10 karakter gerekli





HIZLI YORUM YAP

PUAN DURUMU

O G P

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.