1366 okunma

-İsmet Büyükataman Basın Bildirisi Yayınladı.

26 Aralık 2019 11:09
0

BEĞENDİM

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi hedef alan çevrelere yönelik yazılı basın açıklaması yaptı.
Açıklamasında MHP ve Genel Başkanı Devlet Bahçelinin siyasi çizgisinde en ufak bir sapma, eğilme, bükülme, yalpalama, yan çizme söz konusu olmadığını belirten Büyükataman; “Çizgimiz, daima millî menfaatler doğrultusundadır. Dün de bugün de ne milletin faydasına olmayan bir yerde bulunduk ne de milletin faydasına olmayan bir eylemin altında imzamız vardır.” Dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dik duruşu ve iç siyasi hesapların üzerinde millet menfaatlerini önceleyen siyaset anlayışından vatan ve millet düşmanlarının rahatsız olduğuna dikkat çeken İsmet Büyükataman, şu ifadelere yer verdi. “15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde kirli emellerini gerçekleştiremeyen çevrelerin yarım kalan işlerini bitirmek için çeşitli kollardan saldırdığı aziz Türkiye’mizin bekasını korumak Milliyetçi Hareket Partisinin tarihî sorumluluğu ve millî görevidir.
Ekonomik kuşatma ile başlayan saldırılar, terör koridoru ve Doğu Akdeniz ile devam etmiştir. Tüm bu saldırılar; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin dik duruşu ve iç siyasi hesapların üzerinde millet menfaatlerini önceleyen siyaset anlayışı sayesinde bertaraf edilmiştir. Büyük Türk milleti Sayın Genel Başkanımızın etrafında kenetlenmiş, Sayın Genel Başkanımız da milletimizden aldığı güçle yaptığı doğru hamleler sayesinde Türk devletini parçalamak, Türk milletine diz çöktürmek isteyenlerin rüyalarını kâbusa çevirmiştir.
Tüm bunlar yaşanırken dışarıdakilerin içerideki gönüllü, güdümlü, doğrudan ya da dolaylı uzantıları boş durmamaktadır. Bunlar; Sayın Genel Başkanımıza “15 Temmuz’dan sonra farklı bir siyasi çizgi takip ettiği, daha önce söylediklerini inkâr ettiği” gibi kafa karıştırıcı ve gerçeklerle arasına duvar örmüş ifadelerle saldırmak suretiyle Sayın Genel Başkanımızın itibarını sarsma amacını güden yazılar kaleme almakta, konuşmalar yapmaktadır. Bilmedikleri bir şey var ki Sayın Genel Başkanımızın itibarını ne odacılığını yaptıkları merkezler ne de onların içerideki uzantıları vermiştir. Sayın Genel Başkanımızın itibarını doğrudan doğruya büyük Türk milleti takdir etmiştir. Kendisi de milletimizin verdiği ve vereceği kararların arkasında bir dağ gibi durmayı siyasetinin temeline koymuştur.
Okuduğunu, dinlediğini anlamaktan aciz güruha inat, gücünü milletten alan ve milletin tercihine daima saygı duyan liderimizin dün Kanal İstanbul ile ilgili sözlerini tekrar etmekte fayda mülahaza ediyoruz: “Sosyal medyada ihanet ve melanet servisi yapan CHP’li, FETÖ’cü, PKK’lı ve İP’çi trollere, siyasi iflas yaşayanlara, mensubiyet buhranına kapılanlara diyeceğim son olarak şudur: Bizim tarafımız Türkiye’dir. Bizim takdirimiz Türk milletinin tercih ve beklentileridir.”
Milliyetçi Hareket Partisinin ve Sayın Genel Başkanı’nın siyasi çizgisinde en ufak bir sapma, eğilme, bükülme, yalpalama, yan çizme söz konusu değildir. Çizgimiz, daima millî menfaatler doğrultusundadır. Dün de bugün de ne milletin faydasına olmayan bir yerde bulunduk ne de milletin faydasına olmayan bir eylemin altında imzamız vardır.
Milliyetçi Hareket Partisi; 15 Temmuz darbe teşebbüsüyle hortlayan ve biz boğmadan bu teşebbüsünden vazgeçmeyecek olan “Şark Meselesi” canavarıyla büyük Türk milletinin desteği arkasında olduğu müddetçe tek başına kalsa dahi mücadele edecektir. Bu uğurda gazete süsü verilmiş kâğıt parçalarında, haber sitesi görünümlü fitne yuvalarında yuvalanan; ederi 1 dolar olan kalem uşaklarının yazdıkları, çizdikleri ile ilgilenmemekteyiz. Hele sosyal medyayı kara propagandalarının mecrası hâline getiren ve “Türkiye gündemi”ni belirlediklerini zanneden “trol” ve “troliçe”ler kendileri çalıp kendileri oynamaktadır.
“Ben yoruldum. Ben usandım. Ben sustum.” diyen ve açıklamaları çarpıtmak üzerine kurulu gazetecilik anlayışına sahip yabancı “ide”lere “Yorulmazsın, usanmazsın.” demiyoruz, “Sen utanmazsın, sen arlanmazsın.” diyoruz.
Devlete ve millete ihaneti, PKK’nın bölücü çizgisini “farklı düşünce” olarak gören; gayrimillîliğin “yılmaz” savunucusu olan ve bir tane muteber tipin yer almadığı “24” saat kimliğimize kin kusan bir İnternet sitesinin “şuurlu vatan hainleri”ni ciddiye almıyoruz. Hele paçalarından millîyetsizlik akan, Milliyetçi Hareket’in tabelasındaki mürekkep kadar değeri olmayan yedeklerin, siyaset denizinde suyu kımıldatacak kadar dahi çapı bulunmamaktadır. Milliyetçi Hareket’in yolu kurulduğu günden beri bellidir ve aziz Türk milletinden takdir görmektedir. Hareketimizden ve Sayın Genel Başkanımızdan rahatsız olanlar kusura bakmasınlar; güzel ülkemizde kazanacakları bir zafer görülmeyecek, atacakları bir zafer çığlığı duyulmayacaktır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

PUAN DURUMU

O G P
  1. Galatasaray

    30 +48 81
  2. Fenerbahçe

    30 +54 79
  3. Trabzonspor

    30 +11 49
  4. Beşiktaş

    30 +4 46
  5. Kasımpaşa

    30 -2 43
  6. Genişlet
  7. Başakşehir

    30 +3 42
  8. Ç. Rizespor

    30 -11 42
  9. Antalyaspor

    30 +2 41
  10. Adana Demir

    30 +7 39
  11. Alanyaspor

    30 -4 39
  12. Sivasspor

    30 -7 38
  13. Samsunspor

    30 -6 36
  14. Kayserispor

    30 -7 36
  15. MKE Ankaragücü

    30 -3 33
  16. Hatayspor

    30 -4 33
  17. Konyaspor

    30 -11 33
  18. Gaziantep FK

    30 -10 31
  19. Karagümrük

    30 -4 30
  20. Pendikspor

    30 -27 29
  21. İstanbulspor

    30 -33 13
PUAN DURUMU

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.