– Büyükataman, Kılıçdaroğlu’nu iki Yüzlülükle Suçladı
720 okunma

– Büyükataman, Kılıçdaroğlu’nu iki Yüzlülükle Suçladı

12 Mayıs 2022 14:29
– Büyükataman, Kılıçdaroğlu’nu iki Yüzlülükle Suçladı
0

BEĞENDİM

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun MHP Genel Başkanına yönelik sataşmalarına cevaben ” yaptığı yazılı basın açıklamasında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin bölgemizde bir güç haline gelmesi, sınır güvenliğini sağlaması Kılıçdaroğlu’nun ve talimat aldığı Türkiye düşmanı odakların dengesini bozmaktadır” dedi.
    Büyükataman açıklamasında; Kılıçdaroğlu Her konuda olduğu gibi Suriye konusunda da tutarsız açıklamalarına devam ettiğine dikkat çekerek, katil Esat’tan ve Türkiye düşmanı terör çetelerinden medet umduğunu söyledi.
Kılıçdaroğlu’nu Türkiye aleyhine kirli propagandalara hizmetkârlık etmekle ve ikiyüzlü olmakla itham eden Büyükataman konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
“Büyük Türk Milliyetçisi Mustafa Kemal Atatürk’ün CHP’sini milliyetsiz taşeronlara peşkeş çeken ve siyasi hayatını ahlaksızlıklar üzerine inşa eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; 10 Mayıs 2022 tarihli grup toplantısında şuursuzca açıklamalarına bir yenisini daha ekleyerek ipe sapa gelmez iddialarla partimize ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye saldırmıştır.
CHP içerisinde ki huzursuzluğu, kim aday olacak kavgasını bir türlü bitiremeyen, partisini fitne ve kaosun merkezi haline getiren, adaylık hırsı ile kendi partililerini tehdit edecek kadar şirazeden çıkan Kılıçdaroğlu’nun düştüğü rezil durum ortadadır.
CHP’li milletvekillerini HDP’nin kapısına bekçi gibi diken, partisinin belediyelerinde eli silahlı teröristlerin istihdam edilmesine tek kelime edemeyen Kılıçdaroğlu’nun “milliyetçilik” kelimesini ağzına alması siyasi duruşunu çelişkiler ve hayâsızlıklar üzerine kurduğunun ispatıdır.
Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkanıyla girdiği adaylık kavgasının yarattığı panik haliyle Cumhur İttifakı’na ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne saldırmakta ve iradesini ipotek ettiği Türkiye düşmanlarının eline tutuşturduğu iftiraları papağan gibi tekrarlayarak kendini ispat etmeye çalışmaktadır.
Türk milleti ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile sürekli kavga halinde olan Kemal Kılıçdaroğlu iftira siyasetinin arkasına saklanıp gerçek yüzünü gizleyemeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti devleti Suriye’de yürüttüğü başarılı operasyonlarla hem kendi güvenliğini sağlamakta, hem de mazlumların umudu olmaktadır. Kılıçdaroğlu’nun asıl huzursuzluğu da tam olarak budur.
Türkiye Cumhuriyeti’nin bölgemizde bir güç haline gelmesi, sınır güvenliğini sağlaması Kılıçdaroğlu’nun ve talimat aldığı Türkiye düşmanı odakların dengesini bozmaktadır.
Sürekli olarak yalanlarla ve Türkiye Cumhuriyeti’ni yıpratma maksadıyla konuşan, ordumuz Suriye’de kahramanca mücadele ederken askerimizin moralini bozmak için elinden geleni yapan Kemal Kılıçdaroğlu’nun milliyetçilikten bahsetmesi haddi değildir.
Kılıçdaroğlu Her konuda olduğu gibi Suriye konusunda da tutarsız açıklamalarına devam etmekte; katil Esat’tan ve Türkiye düşmanı terör çetelerinden medet ummaktadır. Bir taraftan sığınmacıları ülkelerine göndereceğim diye içi boş nutuklar atan, diğer taraftan Türkiye’nin Suriye’de güvenli bölgeler oluşturmasına karşı çıkan, Türkiye aleyhine kirli propagandalara hizmetkârlık eden Kılıçdaroğlu’nun hangi yüzüne inanacağız?
Türk devletinin Suriye’de verdiği beka mücadelesinde safını terör örgütlerinden yana belirleyen, “Ben Afrin’e girilmesini asla doğru bulmuyorum”, “YPG terör örgütü değil,” “YPG bize saldırmaz” diye açıklamalarda bulunarak terör örgütlerinin takdirini toplayan Kılıçdaroğlu riyakârlık görmek istiyorsa aynaya bakması yeterli olacaktır.
Atatürk’ün bağımsızlık ideallerine ihanet eden, sinsi ayak oyunlarıyla CHP’yi terör örgütlerinin yandaşı, dış güçlerin maşası haline getiren, yüzsüzlük konusunda çığır açan Kılıçdaroğlu’na tavsiyemiz haddini bilmesi, ahlaksız yalanlarının arkasına saklanmaktan vazgeçmesidir.”Bü

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

PUAN DURUMU

O G P
  1. Galatasaray

    30 +48 81
  2. Fenerbahçe

    30 +54 79
  3. Trabzonspor

    30 +11 49
  4. Beşiktaş

    30 +4 46
  5. Kasımpaşa

    30 -2 43
  6. Genişlet
  7. Başakşehir

    30 +3 42
  8. Ç. Rizespor

    30 -11 42
  9. Antalyaspor

    30 +2 41
  10. Adana Demir

    30 +7 39
  11. Alanyaspor

    30 -4 39
  12. Sivasspor

    30 -7 38
  13. Samsunspor

    30 -6 36
  14. Kayserispor

    30 -7 36
  15. MKE Ankaragücü

    30 -3 33
  16. Hatayspor

    30 -4 33
  17. Konyaspor

    30 -11 33
  18. Gaziantep FK

    30 -10 31
  19. Karagümrük

    30 -4 30
  20. Pendikspor

    30 -27 29
  21. İstanbulspor

    30 -33 13
PUAN DURUMU

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.